Firmapresentasjon

Bjør Handel as ble etablert i 1986, eies og drives av Ulf Bjørtomt. Ulf har lang erfaring fra bransjen, og jobber også som takstmann. Vi selger nyere bruktbiler, både Norske og importerte fra Tyskland.

Vårt mål er fornøyde bilkunder, så hos oss får du oppleve personlig service og god oppfølging. Dine ønsker blir tatt alvorlig, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Ta en kikk på våre kjøp og garantibestemmelser, så vil du se at vi legger vekt på kundens trygghet.

Vi tar innbytte på de aller fleste biler. Når du er ute på prøvekjøring kikker vi over din bil, og kan senest samme dag gi deg et tilbud.
Når du henter din nye bil hos oss skal den være nyvasket, alle papirer følge med, bilen er gått over, og alle avtaler om hjul, service eller lignende som er gjort, skal være overholdt. Målet er at det skal være trygt og enkelt for deg!


 

Om du ikke bor i nærområdet så er vi likevel enkle å besøke.

Vårt salgslokale på Dal er bare 10 minutter fra Gardermoen, - vi henter deg gjerne på flyplassen.

Tar du turen skal du oppleve at informasjon som er gitt om bilen skal være korrekt, noe annet mener vi er sløsing med både vår og din tid.

Vi ønsker deg en god dag - velkommen til oss.